maanantai 30. huhtikuuta 2012

Vappuherkkuja

 Täällä ollaan aloitettu vapun juhlinta jo hyvissä ajoin. Vappupallo ostettin jo pari päivää sitten, joten muilla leluilla on ollut pari lepopäivää. J on hyvin innokas juhlija, joten eilen paistettiin munkkeja ja maisteltiin simaa. Munkkitaikinan teko yksin lasten kanssa oli hmm...lievästi sotkuista puuhaa, etenkin kun jauhovastaavana toimi tämä kaksivuotiaamme. :) Isoveli anteliaasti maistatteli vehnäjauhot ja kardemummat myös pikuveljellään. Aika hauskoja ilmeitä sain katsella! :D Sotku oli siis ihan hirveä, mutta lasten ilonkiljahdukset todellakin korvasivat siivouksen vaivan. Munkit tein tällä reseptillä, ja niistä tuli kyllä tosi hyviä! Sima ostettiin tänä vuonna valmiina, sillä viimevuotiset simat jäivät melkein kokonaan juomatta.





Munkkikekkereihin vieraiksi saimme molemmat isovanhemmat sekä mieheni siskon, eli lapsostemme kummitädin. Tuliaisiksi he toivat vappuhuiskat ja ilmapallot. Voi sitä lasten riemua!!! Ihanaa hulinaa ja illalla ihanan väsyneet lapset. :)

HYVÄÄ VAPPUA!!!




Ja muistakaa herkutella, vappu on kerran vuodessa vaan! :)

5 kommenttia:

  1. Noita englantilaisia toffeita myydään meillä syysmarkkinoilla ja ne ovat aivan MUST hankinta :). NAM
    Lasten kanssa leipominen on kivaa, vaikkakin siivoamista tulee hiukkasen normaalia enemmän )
    Oikein mahtavaa Vappua!
    Halauksin Erica

    VastaaPoista
  2. Mä tein kans munkkitaikinan esikoisen avustamana, mutta tällä kertaa selvittiin yllättävän vähillä sotkuilla :) Mekin ostettiin vappupallo jo lauantaina. Torilla pitäis itelläkin käydä, josko sitä huomenna sitten! Oikein mukavaa vappua teidän poppoolle!! ♥

    VastaaPoista
  3. Hauskaa vappua!!! Ja ihania munkkeja!! Eilen teki niin kovasti mieli munkkeja, mutta tänä vuonna jäi leipomatta. Siman ajattelin laittaa tulille tällä viikolla! Oikea vappu meni ihan kaupan simailla. :)

    VastaaPoista
  4. Mä olen niin laiska, että olen taas kerran vaan tyytynyt ostamaan kaiken kaupasta. Herkkua kuitenkin :)

    Hauskaa vappua!

    VastaaPoista